Om oss
Följ oss och upptäck alla roliga auktioner och nätbutiker som finns online. Att lägga ett bud och sedan vinna eller bara beställa något i en butik kan vara det roligaste man kan göra på nätet, häng med och se hur det går till och hur du kan bli bättre på shopping i alla former.
Kontakta oss

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

DEC 10 2013

Auktioner på hushållsnära tjänster

Auktioner

Det har blivit allt vanligare att köpa hushållsnära tjänster och nu för tiden kan man enkelt hitta dessa tjänster via internet.

Städning

I hushållsnära tjänster ingår bland annat tjänster som städning, dammsugning, fönsterputs, strykning, trädgårdsarbete och barnpassning. Dessa tjänster kan du anlita till ditt hem när du till exempel ska städa inför flytten eller den stora festen. Som privatperson kan man idag ansöka om ett så kallat RUT-avdrag, vilket innebär att du får tillbaka 50 % av kostnaderna för de hushållsnära tjänster så länge de inte överskrider 100 000 kronor om året.

Om du aldrig köpt hushållsnära tjänster förut och inte känner någon som kan tipsa dig om en bra firma så kan du nu för tiden använda dig av så kallade auktionstjänster på nätet där olika firmor helt enkelt för tävla om att få erbjuda dig sina tjänster. Det finns idag flera auktionstjänstbaserade webbsidor på nätet men av de allra mest kända är www.bidlay.se. På Bidlays hemsida kan du skriva in i vilken del av Sverige du bor och få bud från olika firmor som kan hjälpa dig med det du vill få fixat. Alla firmor som finns listade på auktionstjänstsidor är granskade och kvalitetssäkrade, vilket gör att du kan känna dig trygg med att de är seriösa och kommer att göra ett bra jobb.

Med hjälp av dessa två praktiska tjänster blir det genast mycket lättare att till exempel förbereda en flytt och istället för att fokusera på städningen kan du istället koncentrera dig på de roliga sakerna i en flytt, såsom inredning och inköp av nya möbler. Dessutom går det troligtvis mycket snabbare och effektivare för en erfaren städfirma att städa din lägenhet än vad det gör om du ger dig på städningen på egen hand. En flyttstädning behöver dessutom vara väldigt grundlig och välgjord och detta fixar en städfirma enkelt då de har den rätta utrustningen till hands.