Om oss
Följ oss och upptäck alla roliga auktioner och nätbutiker som finns online. Att lägga ett bud och sedan vinna eller bara beställa något i en butik kan vara det roligaste man kan göra på nätet, häng med och se hur det går till och hur du kan bli bättre på shopping i alla former.
Kontakta oss

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

Auktioner på nätet

Okategoriserade

Om du är intresserad av att fynda och hoppas finna spännande produkter så är auktioner på nätet en rolig aktivitet. På nätet finns det möjlighet att hitta produkter som annars inte är helt lätta att finna. Den som är intresserad av kläder kan till exempel hitta mycket vintage och dessutom billigt. Du kan hitta allt från smycken till elektronikprylar. Auktioner på nätet innebär att man kan handla var som helst och när som helst. Det är smidigt och ger användaren stor flexibilitet.

bidzone-shoppingEn mycket framgångsrik auktionsplats på nätet är Tradera. Tradera är en webbplats där du kan auktionera ut dina prylar. Självklart kan du även lägga bud på prylar. Den som lägger ut prylar på Tradera väljer själv utgångspris. Det är möjligt att sätta 0 kr som utgångspris. Har man lite is i magen så kan ett sådant utfall ge riktigt bra utdelning. Med 0 kr som utgångspris så är chansen stor att många budar – bara det är en tillräcklig attraktiv produkt.

En annan auktionsplats på nätet är Lauritz.com. Det är en auktionssite som är inriktad på konst, design och antikviteter. Lauritz Christensen Auktioner är ett av Danmarks största auktionshus och även ett av de första som började med auktioner på internet.