Om oss
Följ oss och upptäck alla roliga auktioner och nätbutiker som finns online. Att lägga ett bud och sedan vinna eller bara beställa något i en butik kan vara det roligaste man kan göra på nätet, häng med och se hur det går till och hur du kan bli bättre på shopping i alla former.
Kontakta oss

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

OKT 08 2015

Gör onlineshoppingen enklare

Shopping, Tips

Som om onlineshopping inte redan vore enkelt? Jo, det går snabbt och smidigt att handla på nätet men det finns några knep du kan använda dig av för att få shopping ännu smidigare. 

shutterstock_127488653

Kolla storlekstabeller

När du beställer kläder ska du alltid följa deras storlekstabeller. Kolla på Phax Swimwears startsida så ser du att seriösa försäljare inkluderar alltid en undersida om just måtten på deras kläder. Ta dina egna mått och shoppa utefter dem för att slippa byta storlekar på plaggen du beställer.

Kolla efter snabb och gratis frakt

Titta alltid efter ikoner om snabbfrakt. Vissa sajter skickar ditt paket samma dag om du beställer innan ett visst klockslag, vanligtvis runt 12.00-13.00. Annars brukar många butiker erbjuda gratis frakt över en viss summa. Exempelvis står det tydligt på Garden Homes hemsida att frakten är gratis om man köper för över 200 kronor. Anser man att frakten blir dyr och man ska bara köpa något billigt, kan man försöka gå ihop med vänner och familj och göra en större beställning och få frakten gratis.

Jämför priser

Kolla alltid var du får det billigaste priset för en vara. Om du hittar något du vill köpa men anser att prislappen är lite för dyr, kolla runt på jämföringssajter och se vad andra företag tar betalt för samma vara från samma märke. Tänk också på att räkna in frakten i slutpriset. Ett ställe kanske säljer varan billigare men istället är frakten dubbel så dyr. Se också till att det är samma märke och företag som står bakom varan du vill köpa, det är annars lätt att bli pålurad billigare kopior.