Om oss
Följ oss och upptäck alla roliga auktioner och nätbutiker som finns online. Att lägga ett bud och sedan vinna eller bara beställa något i en butik kan vara det roligaste man kan göra på nätet, häng med och se hur det går till och hur du kan bli bättre på shopping i alla former.
Kontakta oss

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

JUL 08 2016

Kalasshopping på nätet

Shopping, Tips

Det är många som stressar sig igenom planeringen av ett kalas och väntar med att köpa in saker och ting till absolut sista tillfället. Känner man igen sig vid detta är det nu dags att släppa denna dåliga ovana och hämta lite tips här från oss om hur man bör sköta kalasshoppingen!

shopping_231242788

Dekorationen

När man börjar planera ett kalas är det sällan att man byter tema flera gånger om. Åtminstone inte efter man skickat ut inbjudningar. Så det finns egentligen ingen anledning till att inte ge sig ut på en gång och påbörja shoppingen. Ska man dessutom inte bara dekorera hemmet utan även sig själv, för till exempel en maskerad eller halloween, kan man besöka en passande webbutik.

Färskvaror

Alla som kände igen sig i det inledande stycket kan åtminstone känna sig lite bättre med shoppingen när man tänker på riktiga färskvaror som behövs till kalaset. Här gör man såklart helt rätt och vänta innan man köper dem. Men dagen innan kalaset är nog den bästa att satsa på. Då får man tid över att förbereda saker som kött ordentligt med marinader och allt möjligt så man bara slänger upp den på grillen eller in i ugn när det är dags att äta. Det är dock alltid bra att ha en backupplan om det skulle visa sig att något är slutsålt.

Godis, Snacks och Torrvaror

Precis som med dekorationer finns det ingen anledning att inte köpa in allt detta omedelbart. Igen så kan man hitta riktigt mycket bara man surfar runt på nätet. Vill man till exempel ha något lite annorlunda och prova på godis från andra länder kan man leta efter butiker i stil med USAGodis som säljer precis vad namnet antyder. Men de har även godis från England.