Om oss
Följ oss och upptäck alla roliga auktioner och nätbutiker som finns online. Att lägga ett bud och sedan vinna eller bara beställa något i en butik kan vara det roligaste man kan göra på nätet, häng med och se hur det går till och hur du kan bli bättre på shopping i alla former.
Kontakta oss

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

MAJ 12 2014

Handla billigt

Tips

För varje år så bara växer och växer e-handeln. Idag går det att handla i princip allting på nätet och dessutom ofta till bra priser. En fördel med att handla online är inte bara priset, ofta är också utbudet betydligt större än i fysiska butiker. 

Handla på auktioner

Kronor

På nätauktionssidor som till exempel Tradera är möjligheterna att göra riktiga fynd stora, framför allt om det inte finns så många andra intresserade än en själv eftersom priset då oftast blir betydligt lägre än vad försäljaren kanske tänkt sig från början. På nätauktioner går det att hitta allt möjligt smått och gott, som till exempel kläder, cyklar, datorer och olika typer av samlarobjekt som mynt, frimärken och bilder. Ett bra tips när man handlar på nätauktioner är att alltid kontrollera både produkt och säljare innan köpet för att säkerställa att allting verkar okej.

Handla på begagnatsajter

På annonssajter som exempelvis Blocket finns också stora möjligheter att göra bra och billiga fynd. På dessa sajter går det att hitta i princip det mesta, från bilar och båtar till kläder och trädgårdsutrustning. På till exempel Blocket finns tusentals annonser med prylar som bara väntar på att få säljas. Mycket är sådant som folk egentligen bara vill bli av med, vilket i många fall leder till att ofta går att hitta saker mycket billigt, något man som köpare definitivt ska utnyttja så mycket det bara går.

Handla på reor och rabatter

Att handla på reor och utnyttja olika typer av rabatter är ett annat sätt som gör det möjligt att handla billigt online. Precis som i den fysiska handeln finns det gott om webbutiker som har rea, där det går att fynda. Dessutom erbjuder många butiker rabatter på sina varor. För detta krävs ofta speciella rabattkoder, som man ofta får via nyhetsbrev och liknande. Många rabatter går dock att hitta via olika sajter som listar aktuella rabatter som butiker online erbjuder. I vissa fall går även rabatter att finna direkt på butikens webbplats.