Om oss
Följ oss och upptäck alla roliga auktioner och nätbutiker som finns online. Att lägga ett bud och sedan vinna eller bara beställa något i en butik kan vara det roligaste man kan göra på nätet, häng med och se hur det går till och hur du kan bli bättre på shopping i alla former.
Kontakta oss

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

FEB 27 2014

Handla smart på internet

Tips

Med internet har det kommit helt nya möjligheter när det kommer till att hitta bra priser på produkter och kläder. Du kan använda internet till att kolla runt på olika hemsidor för att hitta något du tycker om och jämföra priser tills du hittar något som passar.

Shopping

Billigare på Internet

Generellt sett är också internetpriserna billigare eftersom butikerna inte har de kostnader som en fysisk butik för med sig. Den största fördelen är att du enkelt kan kolla runt på flera olika sidor inom bara några få minuter, något som inte är möjligt att göra när du handlar i butiker. Du behöver heller inte hitta någon parkering eller ta dig dit du behöver.

Olika rabatter

En trend som har kommit på senare år är de sidor som samlar de olika rabatterna som finns. En sådan sida är Rabatterat.nu, som hjälper dig att hitta aktuella rabatter. Medan många sidor endast riktar in sig på ett område kan sidor som bland annat Rabatterat erbjuda dig bra erbjudanden inom det mesta så som resor, kläder och diverse upplevelser.

Resor

På internet kan du också hitta erbjudanden vad gäller din resa. Om du vill ha tips på resedestinationer kan du kolla in Aftonbladets reseguider. Rabattsidor så som Rabatterat som hjälper dig att hitta rabatter är också bra för företagen. Inget flygbolag vill flyga med tomma stolar och med hjälp av rabatter kan nå ut till dig som vanligtvis egentligen inte har råd med en resa just nu. Dessa rabatterade priser hittas också på sidor som Rabatterat.

Tidningar

Hos Rabatterat.nu hittar man även olika tidningar att börja prenumerera på till kanonpriser, exempelvis Illustrerad Vetenskap, Damernas Värld och iForm för att nämna några. Vad man bör tänka på är att det kan vara så att efter ett visst tecknande av prenumerationer så avlutas kampanjerna. Hittar man en sådan som är avslutad så är det bra att meddela rabatterat.nu att så är fallet.