Om oss
Följ oss och upptäck alla roliga auktioner och nätbutiker som finns online. Att lägga ett bud och sedan vinna eller bara beställa något i en butik kan vara det roligaste man kan göra på nätet, häng med och se hur det går till och hur du kan bli bättre på shopping i alla former.
Kontakta oss

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

APR 26 2023

Dags för nya skärmar till dina golv- och bordslampor

Tips

Belysningen kan vara avgörande både för sinnesstämningen och hälsan. Om du är trött på kvällen och behöver varva ner kan dämpad belysning bidra till att ögonen slappnar av och du somnar enklare. Tvärtom när du på eftermiddagen känner dig dåsig och vill piggna till kan extra ljus vara skillnaden mellan att orka med gymträningen eller hamna i soffan framför Tv:n.

Att kunna variera ljuset har också visat sig vara en avgörande faktor för vårt humör. På så sätt kan rätt belysning även vara viktigt för vårt välbefinnande.

Hitta rätt lampskärmar som passar dig

Ditt behov av belysning brukar inte sällan variera beroende på vilket rum du utgår ifrån. I vardagsrummet brukar du kanske sitta och läsa böcker. Där kan det vara angeläget med både golv- och bordslampa. Det kan också var en lämplig ljuskombination i andra rum som sovrum och hallen.

Ofta när det gått några månader brukar många tröttna på heminredningen. Långt ifrån alla har budgeten att byta ut allt i rummen. Då kan en möjlig lösning vara att byta ut lampskärmarna. Det är en detalj som med rätt belysning kan bidra till en helt ny känsla, nästan som att rummet får en annorlunda design. Du kan hitta många olika lampskärmar via A-ljus, beställ din lampskärm online.