Om oss
Följ oss och upptäck alla roliga auktioner och nätbutiker som finns online. Att lägga ett bud och sedan vinna eller bara beställa något i en butik kan vara det roligaste man kan göra på nätet, häng med och se hur det går till och hur du kan bli bättre på shopping i alla former.
Kontakta oss

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

DEC 15 2016

Exklusiva erbjudanden och förmåner

Shopping, Tips

När man shoppar så så vill man gärna ta vara på alla de rabatter och erbjudanden man kan få. Många av dessa går att hitta publikt i reklamblad och liknande, andra är dock exklusiva för användarna av en speciell tjänst eller sajt.

kreditkort

Rabatterat.se

Rabatterat är en sajt vi tidigare nämnt här på sajten och pratat om hur de samlar alla de rabatter man kan hitta på butiker online. Än har vi dock inte nämnts en av sajtens största fördelar. Bortsett från de erbjudanden som butikerna själva har gått ut med så har Rabatterat.se även en stor samling exklusiva rabatter som endast går att hitta på deras sajt.

I skrivande stund så kan man få stora rabatter på bland annat Specsavers Optik, Lightinthebox och många många fler butiker.

Kreditkort

Många banker och kreditkortsföretag erbjuder en stor mängd olika rabatter och förmåner om man väljer just deras kort. American Express erbjuder till exempel regelbundet möjligheten att förköpa biljetter till stora konserter, innan de släpps till allmänheten. Detta utöver de vanliga förmånerna så som concierge-service och tillgång till flygplatslounger världen över.

Ikanobanken erbjuder varje månad rabatt inom en speciellt utvald bransch. Utöver det erbjuder de alltid även 5% rabatt på restauranger och 1% rabatt på drivmedel.

Studenterbjudanden

Som student har man det ofta lite svårare ställt än någon som arbetar. För att hjälpa denna grupp och göra det möjligt för dem att fortfarande köpa deras tjänster så erbjuder många företag väldigt bra rabatter och förmåner. Det handlar inte heller bara om rabatter på kurslitteratur och andra saker man kan behöva i sina studier. Även underhållning och elektronik finns med bland den långa listan med erbjudanden.