Om oss
Följ oss och upptäck alla roliga auktioner och nätbutiker som finns online. Att lägga ett bud och sedan vinna eller bara beställa något i en butik kan vara det roligaste man kan göra på nätet, häng med och se hur det går till och hur du kan bli bättre på shopping i alla former.
Kontakta oss

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

OKT 20 2021

Håll rent hemma och på din arbetsplats

Tips

Städning är ett nödvändigt ont. Oavsett om du befinner dig i ditt hem eller på din arbetsplats så vill du sannolikt att det är rent och snyggt omkring dig. Om det är du själv som ansvarar för städningen hemma så vet du att det ibland kan vara svårt att hitta bra produkter. Klicka här för att se vad som finns att köpa online.

Städning i hemmet

Oavsett hur stort eller litet hem du har kan städningen vara något du skjuter upp. Att hålla rent i ditt hem är något du behöver göra med jämna mellanrum. Varje vecka bör du åtminstone dammsuga och dammtorka. Kök och badrum kan behöva städas oftare än så. Tänk på att du inte använder för starka produkter vid rengöring. Detta kan skada ytor på till exempel handfat eller köksbänkar.

Städning på arbetsplatsen

Om det är du som ansvarar för städningen på din arbetsplats finns det några saker som du behöver tänka på. Städningens syfte ska självklart vara att ytor som golv, toaletter och så vidare blir rena. Du minskar på så sätt risken för allergiska besvär hos dig och kollegor. Även risken för att brand ska uppstå i damm och annat skräp kan minska vid regelbunden städning.