Om oss
Följ oss och upptäck alla roliga auktioner och nätbutiker som finns online. Att lägga ett bud och sedan vinna eller bara beställa något i en butik kan vara det roligaste man kan göra på nätet, häng med och se hur det går till och hur du kan bli bättre på shopping i alla former.
Kontakta oss

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

SEP 22 2017

Inredning online

Shopping

De flesta av oss har en lite inredningsdesigner i oss och vi jobbar hårt för att få våra hem trevligt inredda. Alla har vi våra idéer hur vi vill ha det och många gånger så lyckas vi få till det, kanske inte så exakt som det var tänkt men nära nog.

Det är spännande att hålla på i hemmet och inreda och vi inreder mer än vad vi gjort tidigare. Mycket för att vi kan hämta inspiration från andra på nätet. men också att det blivit betydligt enklare att handla online. Det finns massor av ställen att handla inredning på nätet men bara ett Reforma Sthlm. Vill du hitta unika inredning och snygga möbler så är det dit du ska surfa till.

Du har säkert dina idéer hur du vill att det ska se ut i ditt hem och många gånger så kan det vara en fördel att få se hur andra har det i sina hem för att man ska inspireras och kanske ändra sina åsikter om vissa inredningsdetaljer. När man får se dessa i ett sammanhang så ser man skönheten och funktionaliteten i just den inredningen. Residence är ett magasin som man kan både köpa och läsa online och få massor av inspiration. Detta är bara ett av få inspirationskällor online som går att finna.

Oavsett om du har hittat inspiration från andra eller har en helt egen inredningsfilosofi så vill vi önska dig lycka till med det du företar dig med din inredning hemma.