Om oss
Följ oss och upptäck alla roliga auktioner och nätbutiker som finns online. Att lägga ett bud och sedan vinna eller bara beställa något i en butik kan vara det roligaste man kan göra på nätet, häng med och se hur det går till och hur du kan bli bättre på shopping i alla former.
Kontakta oss

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

MAR 29 2019

Köpa nytt eller laga?

Shopping, Tips

Det är alltid en fråga om man ska köpa nytt eller laga det som gått sönder. Det spelar inte så stor roll vad det är utan kan man laga så är det mest ekonomiskt. Det är inte alltid som man kan fixa till saker och ting och då får man köpa nytt eller försök hitta något begagnat.

Något som vi använder oss mycket av idag är mobiltelefoner. Det är inte alltid som man behöver köpa ny om något händer med en telefon. Du kan själv byta ut en sprucken skärm eller byta batteri om det skulle behövas. Ta dig en titt hos Teknikdelar som säljer just reservdelar till telefoner och surfplattor. Du kanske inte behöver köpa en ny telefon bara för att din skärm fått en spricka.

Priserna på nya telefoner kan vara relativt höga så att laga den man har kan göra att man spara en slant till något annat som man har större behov av. Om telefonen i övrigt fungerar så finns det ingen större anledning att köpa en sprillans ny. Förvisso så har dagens smarta telefoner en viss livslängd och tillslut så blir man tvungen till att köpa en ny. Men så länge man sköter om och är rädd som sina saker så håller dom längre.

Det kan vara lätt att hänga på den köphysteri som kan finnas. Har man råd så kanske det inte är något större problem, men man kan dock tycka att att vi konsumerar tillräckligt ändå. Lycka till om du planerar att byta ditt batteri eller skärm på din telefon.