Om oss
Följ oss och upptäck alla roliga auktioner och nätbutiker som finns online. Att lägga ett bud och sedan vinna eller bara beställa något i en butik kan vara det roligaste man kan göra på nätet, häng med och se hur det går till och hur du kan bli bättre på shopping i alla former.
Kontakta oss

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

JAN 29 2021

Make-up och skönhetsprodukter online

Shopping, Tips

En del personer tror att smink och skönhetsprodukter är något som man bara kan köpa i fysiska butiker men så är inte fallet. Det går alldeles utmärkt att köpa produkterna på internet. Följ de här tipsen för att hitta det mesta på nätet.

Läs på

Visst har man vissa favoriter i badrumsskåpet men när man köper nya saker kan det vara bra att göra lite research. Titta till exempel på sidor som denna för att ta reda på vilka nya produkter du ska klicka hem. Säga vad man vill om det men många väljer att testa produkter i en butik och sedan köpa varan på nätet för halva priset.

Följ skönhetstrender

Är det svårt att känna sig inspirerad av en butik online så kan du leta runt efter inspiration på andra håll. På många modesajter finns de senaste trenderna listade. Använd dig av Instagram för att följa influensers och få tips av dem.

Tipsa vännerna

När du väl köpt hem de bästa produkterna, kom ihåg att tipsa dina vänner också. På så vis slipper de göra samma research som du redan har gjort. Har du tur får du även ett och annat tips tillbaka som du kan nyttja vid nästa beställning.