Om oss
Följ oss och upptäck alla roliga auktioner och nätbutiker som finns online. Att lägga ett bud och sedan vinna eller bara beställa något i en butik kan vara det roligaste man kan göra på nätet, häng med och se hur det går till och hur du kan bli bättre på shopping i alla former.
Kontakta oss

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

DEC 04 2023

Representera företaget med en snygg täckväst

Tips

Att använda profilkläder i jobbet har i tider varit ett effektivt sätt att marknadsföra företaget. Det är ofta typiska yrkeskläder, men på senare tid har det blivit mer populärt att trycka företagets logotyp även på exempelvis täckvästar.

Varför bära täckväst i arbetet?

För dig som ofta är på resande fot i ditt arbete eller vistas mycket utomhus är en modern täckväst ett praktiskt plagg. Den värmer överkroppen och är dessutom snygg att bära. Täckvästen är smidigare än en tung jacka, vilket är en stor fördel när du ska iväg på kundmöten och slänga dig i och ur bilen.

Den passar fint ovanpå en stilig skjorta, men är minst lika bra på en vanlig T-shirt. Ta en titt på nätet där det största utbudet av täckvästar går att hitta. Och dessutom ofta till bra pris eftersom det regelbundet går att ta del av erbjudanden och kampanjer online.

Vilket material är bäst i täckvästar?

Beroende på vilken typ av arbetsvardag du har kan du välja en täckväst med mer tåligt kvalitet. Till exempel om du arbetar inom naturbruk eller ofta utomhus och behöver material som har vattenfrånstötande egenskaper. Det är dessutom många yrken där du behöver vara bekvämt klädd. Då är det viktigt att täckvästen har skön passform och inte väger för mycket.