Om oss
Följ oss och upptäck alla roliga auktioner och nätbutiker som finns online. Att lägga ett bud och sedan vinna eller bara beställa något i en butik kan vara det roligaste man kan göra på nätet, häng med och se hur det går till och hur du kan bli bättre på shopping i alla former.
Kontakta oss

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

DEC 18 2020

Shoppa för skönhetsvården

Shopping, Tips

Skönhetsvård är något vi alla sysslar med på ett eller annat sätt. Somliga lägger så klart ned mer tid på det än andra. Och om du bara vill finns det många områden där du kan göra dina satsningar.

Hudvård

Hudvården är en väldigt viktig aspekt av skönhetsvården, speciellt som du har torr, fet eller känslig hy. Då måste du vara extra noga med dina produkter så att du faktiskt köper rätt. Att använda produkter ämnad för annan hudtyp än din egen kan göra eventuella problem du har värre istället för att förbättra dem. Hudvårdsprodukter kommer ju sedan i många olika former, från dag-/nattkrämer och serum till ansiktsmasker och peelingprodukter av olika slag. Att etablera en bra hudvårdsrutin kan betyda att du använder dig av en lång lista produkter, men det kan också vara värt det både på kort och lång sikt.

Hårvård

Hårvården är för många nog inte mycket mer än bara schampo (och eventuellt balsam). Men om du verkligen vill ge ditt hår den bästa chansen att se bra ut finns det mycket mer som du kan investera i. Till att börja med finns det ju många redskap, som hårfön, värmeverktyg och liknande. Men det är också värt att titta närmare på vilket schampo och balsam som är bäst för din hårtyp. Om du behöver mer information om vilka dessa är kan det vara bra att börja fråga din frisör.