Om oss
Följ oss och upptäck alla roliga auktioner och nätbutiker som finns online. Att lägga ett bud och sedan vinna eller bara beställa något i en butik kan vara det roligaste man kan göra på nätet, häng med och se hur det går till och hur du kan bli bättre på shopping i alla former.
Kontakta oss

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

AUG 24 2017

Shoppa mode på nätet

Shopping

Mer och mer så shoppar vi mode på nätet, det har och är en förändring i vårt beteende hur vi handlar våra kläder. Fler och fler går över till att handla det mesta av sina kläder online istället för att shoppa i fysiska butiker.

Man kan mycket väl förstå varför då det är så enkelt att sitta hemma med sin laptop, surfplatta eller till och med mobiltelefon idag och kolla runt på skjortor och annat som kan vara av intresse. När man hittat det man vill köpa så på ett par musklick så är beställningen gjord och man hos många få sina produkter inom en eller två dagar. Skulle det mot förmodan inte passa så kan man enkelt skicka i retur den produkt som inte passade och få den krediterad eller byta mot en större eller mindre storlek som passar.

I dag så ha företagen fri frakt men också att returfrakt betalas vilket är mycket positivt när man handlar online. Handla enbart hos seriösa företag, hur kan man då se att ett företag online är seriöst. Det kan ibland inte vara lätt att avgöra men om det finns ett telefonnummer till en support man kan ringa så går det alltid ringa och fråga något för att säkerställa seriositeten hos företaget.

Ett annat sätt är att kolla upp om företaget har någon form av certifiering. Finns företaget med i den sökning som görs så ska de även visa det på sin sajt att man är certifierad där man kan kontrollera certifikatet. De flesta är seriösa handlare och det är fåtalet som försöker luras med en e-handel.