Om oss
Följ oss och upptäck alla roliga auktioner och nätbutiker som finns online. Att lägga ett bud och sedan vinna eller bara beställa något i en butik kan vara det roligaste man kan göra på nätet, häng med och se hur det går till och hur du kan bli bättre på shopping i alla former.
Kontakta oss

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

MAR 25 2021

Shoppa till ditt hem via nätet

Tips

Vi gör alltmer på nätet. De flesta gör sina bankärenden där, många köper också flygbiljetter och bokar hotell online när de skall ut och resa. Du kan dock göra mycket mer än så online, besök denna butik om du vill köpa heminredning.

Bättre priser online

Handlar du online blir det ofta billigare. För att en fysisk butik skall löna sig krävs det ett stort kundunderlag. Det behövs därför ofta centralt belägna butiker i större städer med höga lokalhyror. En onlinebutik kan skötas från en lagerlokal eller ett industriområde i en avfolkningsbygd. De låga omkostnaderna gör att priserna kan hållas låga. Du bör dock väga in fraktkostnaden i priset.

Smidigt för dig som bor på landet

Att handla till hemmet är särskilt smidigt för dig som bor på landet. Du slipper köra in till stan för att handla. I den närmaste staden finns det kanske bara en butik för heminredning, medan du kan välja bland hundratals.

Handla klimatsmart online

Att handla online är inte bara billigare och smidigare, det är också bättre för miljön. Det blir mindre utsläpp om en lastbil full med varor levererar till 100 kunder än att 100 kunder kör bil till en fysisk butik.