Om oss
Följ oss och upptäck alla roliga auktioner och nätbutiker som finns online. Att lägga ett bud och sedan vinna eller bara beställa något i en butik kan vara det roligaste man kan göra på nätet, häng med och se hur det går till och hur du kan bli bättre på shopping i alla former.
Kontakta oss

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

FEB 22 2017

Stort onlinesortiment i olika segment

Shopping, Tips

När du är ute efter att handla på nätet vill du gärna hitta bra pris och ha ett stort sortiment att undersöka. Med stort sortiment är det lättare att hitta den perfekta varan som reflektera din smak och vad du behöver. Här nedan får du veta vilka företag inom vilket segment som har riktigt stort sortiment och är värda att titta närmare på.

Skönhetsprodukter

Vill du shoppa hårvård, stylingverktyg, makeup och ansiktskrämer är det Eleven du ska välja. De har en av de största svenska skönhetssortimenten med över 30 000 produkter och riktar sig mot både kvinnor och män. Om du vill komma undan billigare kan du använda dig av en Eleven rabattkod för att spara in några slantar och gör det möjligt för dig att shoppa ännu mer. De har även fysiska butiker om du vill strosa runt bland produkterna. De har butiker i Örebro, Uppsala och Stockholm.

Möbler

Det finns väl ingen i Sverige som har missat att IKEA har en egen hemsida och ett brett sortiment. Du kan köpa ett helt hem hos dem, det enda som fattas är en hel badrumsinredning. IKEA har också billigare priser än många andra möbelbutiker. Det som ger dem lite minuspoäng är att väldigt få saker går att beställa online och få hemskickade. För det mesta måste du åka till butiken för att hämta upp dina möbler. Små inredningsdetaljer och jättemöbler såsom modulsoffor och sängar kan man dock få hemlevererade.

Teknikprylar

Det finns tonvis med lockande elektronikprylar: surfplattor, mobiler, datorer, surroundsystem, leksaker och mycket mer. En av de bästa platserna att leta efter nästa pryl till hemmet är genom Komplett. De har funnits sedan 1996 och har därmed överlevt och frodas efter den stora IT-bubblan som skedde kring 2000. De är en av Nordens största e-handlar och du hittar allt som har med elektronik att göra, inklusive saker som smarta träningsverktyg och maskiner.