Om oss
Följ oss och upptäck alla roliga auktioner och nätbutiker som finns online. Att lägga ett bud och sedan vinna eller bara beställa något i en butik kan vara det roligaste man kan göra på nätet, häng med och se hur det går till och hur du kan bli bättre på shopping i alla former.
Kontakta oss

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

JUL 25 2023

Vad innebär förlikningsavtal?

Tips

Ibland kan det uppstå tvister mellan personer eller företag, där parterna inte kommer överens om att allt har gått rätt till. Advokater blir inblandade och målet går vidare till domstol.

För att slippa att målet går hela vägen till domstol kan ni komma överens om en förlikning. Det betyder helt enkelt att ni löser problemet själva med era advokater genom att komma överens om en lösning som båda parter godtar.

Förlikning är att föredra eftersom det kan spara dig en massa pengar, inte minst för omkostnader för advokathjälp. Du riskerar även att få betala motpartens advokatkostnader om du skulle förlora målet i en domstol.

Anlita en bra advokatbyrå vid tvist

Om en tvist uppstår mellan dig och en annan person är det viktigt att du anlitar en respekterad och duktig advokatbyrå. Ibland är det faktiskt kunskapen och skickligheten hos advokaten som avgör i ett sådant mål. Det behöver inte bara handla om tvister, en advokat behöver du så fort ett mål går till domstol.

Om du är intresserad av att anlita en advokatbyrå, läs mer på nätet. Utbudet är stort, välj med omsorg. Kolla upp recensioner från tidigare klienter och gör en gedigen research innan du bestämmer dig. Det viktigaste är att du blir nöjd med din advokat. Det går alltid att byta.