Om oss
Följ oss och upptäck alla roliga auktioner och nätbutiker som finns online. Att lägga ett bud och sedan vinna eller bara beställa något i en butik kan vara det roligaste man kan göra på nätet, häng med och se hur det går till och hur du kan bli bättre på shopping i alla former.
Kontakta oss

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

FEB 28 2021

För dig som klipper hemmavid

Shopping, Tips

Om du är någorlunda fingerfärdig och samtidigt vill spara både tid och pengar till något roligare händer det kanske att du själv klipper håret på barnen eller din bättre hälft. Du har säkert en metod som fungerar alldeles utmärkt för dig, men om du är ny på detta följer här lite som kan vara bra att tänka på.

Att klippa barnen

Att hålla en kort frisyr på barnen gör det enklare i och med att du kan klippa med maskin. Det går relativt snabbt när du har testat det några gånger. Ska du klippa långt hår behöver du dock istället en sax, och nyckeln här är att inte klippa för mycket i början. Om du råkar klippa snett är det bra att ha lite utrymme för att rätta till det.

Få barnen att sitta stilla

En bra bok eller film brukar göra susen för spralliga barn. Hunger och trötthet gör inte upplevelsen bättre, så passa gärna på en lördag efter en god och näringsrik frukost.

Klipp din bättre hälft

Här brukar inte stillasittande vara problemet utan snarare resultatet. Låt gärna din partner ta fram bilder som visar på önskad frisyr. Komplettera den nya klippningen med en snygg stil. Det går att göra fynd på nätet som blir billigare än en shoppingrunda på stan.