Om oss
Följ oss och upptäck alla roliga auktioner och nätbutiker som finns online. Att lägga ett bud och sedan vinna eller bara beställa något i en butik kan vara det roligaste man kan göra på nätet, häng med och se hur det går till och hur du kan bli bättre på shopping i alla former.
Kontakta oss

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

JAN 15 2016

Friluftsmänniskans bästa nätbutiker

Shopping, Tips

Friluftsmänniskor och naturälskare älskar praktisk och användbar utrustning. En väl packad väska med väsentligheter känns som en härlig säkerhet ute i skogen. Den ultimata packlistan varierar från person till person och alla har sina egna sätt att göra upp eld, navigera, laga mat och sätta upp läger. Välsorterade nätbutiker ger dig idag möjlighet att inhandla och sätta ihop din egen packning inför en tur ut i det vilda. Detta, lustigt nog i sammanhanget, utan att ens behöva lämna hemmet.

nature lover

Om du ska ut i naturen och behöver köpa lite utrustning kan du först prata med en turistbyrå i närheten som kan berätta vad som krävs för att klara av terrängen. De kan också rekommendera när på året som en vandringsled är som bäst. Du hittar din närmsta turistbyrå på www.sverigeturism.se.

Jakto är en av de största när det kommer till fiske och jakt. Deras sortiment är väldigt välsorterat och de har kvalitativa produkter i alla prisklasser. Denna nätbutik är inte bara intressant för jägare, utan även för friluftsmänniskor generellt. De har nämligen en stor avdelning för utrustning som gör livet i naturen lättare. Alltifrån bra kängor och kläder till tåliga tält, stolar och mycket mer. Besök den här: www.jakto.se.

De som inte känner till Naturkompaniet har verkligen tillbringat mycket tid i de djupaste skogarna. Företaget har både nätbutik och fysiska butiker i ett flertal av Sveriges städer. De säljer inte bara utrustning av högsta kvalitet, utan har också lyckats skapa ett helt eget mode. Deras priser kanske inte är i de lägre regionerna, men produkterna är både väldigt snygga och mycket hållbara.

Ett mer sparsamt alternativ kan vara att besöka Northstar. Detta är Sveriges största nätbutik med huvudsaklig inriktning på klätterutrustning. I deras utbud finns det dock något för alla som ska ut i naturen. Bland annat säljer de tält, väskor och kläder som tål alla väder. De har även en sektion för utförsäljningsvaror. Detta ger dig chans att inhandla bra utrustning till riktigt schyssta priser.