Om oss
Följ oss och upptäck alla roliga auktioner och nätbutiker som finns online. Att lägga ett bud och sedan vinna eller bara beställa något i en butik kan vara det roligaste man kan göra på nätet, häng med och se hur det går till och hur du kan bli bättre på shopping i alla former.
Kontakta oss

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

JAN 12 2015

Ge presenter till dina anställda

Tips

Även om julen är över och den tiden för presentgivning är över så kan det fortfarande dyka upp situationer där de anställda bör tackas eller belönas.

Inslagna presenter

Vad kan då vara passande gåvor? Självklart beror det till stor del på de anställda och vilket företag det är. Medan vissa gåvor som köksattiraljer är förhållandevis universala så finns det gåvor som till exempel tidningsprenumerationer och fritidsartiklar som endast passar till personer med rätt intressen.

Tyvärr kan det dock vara ganska tråkigt att välja just de ”universiellt fungerande” gåvorna då de är så vardagliga. Självklart så skulle man helst köpa något individuellt anpassat till varje individ men om företaget är lite större blir logistiken snabbt för komplicerad.

Vad som kan vara en bra lösning i dessa fall är att köpa någon form av presentkort. Presentkort som kan bytas ut mot pengar ses från skatteverkets sida som en pengagåva och ger inte rätt till avdrag, även om det är en julklapp och har ett värde under 450kr. Andra presentkort till specifika butiker kan ofta vara väldigt begränsande även om det ger mer valfrihet än en vanlig present.

Som tur är finns det bättre alternativ på presentkortsmarknaden. Det främsta exemplet är kanske Noblecard som driver en webbshop där man endast kan köpa saker med hjälp av deras presentkort. Presentkorten kan man för en liten kostnad få tryckta med den egna logotypen eller så går de att skicka ut utan kostnad via sms och e-post.

De anställda kan sedan välja mellan alltifrån inredningsdetaljer till brädspel och delikatesspaket, allt levererat med posten hem till den anställde.