Om oss
Följ oss och upptäck alla roliga auktioner och nätbutiker som finns online. Att lägga ett bud och sedan vinna eller bara beställa något i en butik kan vara det roligaste man kan göra på nätet, häng med och se hur det går till och hur du kan bli bättre på shopping i alla former.
Kontakta oss

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

JAN 14 2016

Jakten på bättre priser

Shopping, Tips

Alla inbitna shoppare vet värdet av att jaga bättre priser, detta är något många har sysselsatt sig med långt innan det blev så vanligt och allmänt accepterat att shoppa på nätet.

shutterstock_172879217

Då gällde det ju att ha nära tillgång till många butiker som sålde samma saker och gå fram och tillbaka mellan alla dessa för att undersöka priser, eller använda sig av kataloger och shoppa på postorder. Medan båda dessa fortfarande förekommer är det nog ingen överdrift att säga att de blivit överskuggade av nätshopping, speciellt när det gäller postorder.

Rabattkuponger har alltid varit en del av shoppingvärlden, förr så hittade man dem endast i tidningar och reklamblad, men numera finns de att hitta på sajter som alltidrea.se. Istället för att lämna över dessa i kassan när man betalar i en vanlig butik så får man möjligheten att skriva in en kod innan man slutförköpet och då appliceras rabatten.

Även när man helt saknar rabattkoder är det fortfarande inte svårt att leta sig till bättre priser, sajter som pricerunner.se gör det väldigt enkelt att söka efter en produkt man är ute efter och se vilka butiker som säljer den och till vilket pris. Många personer väljer även att lämna omdömen om både produkter och butiker, vilket ju kan vara väldigt praktiskt om man köper en typ av produkt man vet väldigt lite om eller om det är första gången man handlar på en specifik butik.

En sak man dessutom alltid kan hålla ett öga öppet för är fraktkostnader. Det är väldigt vanligt nuförtiden att nätbutiker erbjuder fri frakt över ett viss belopp och om det man köper inte är dyrt nog så kanske det finns butiker som säljer samma sak till samma pris med har en lägre prisnivå för fraktfritt.