Om oss
Följ oss och upptäck alla roliga auktioner och nätbutiker som finns online. Att lägga ett bud och sedan vinna eller bara beställa något i en butik kan vara det roligaste man kan göra på nätet, häng med och se hur det går till och hur du kan bli bättre på shopping i alla former.
Kontakta oss

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

APR 01 2019

Letar du nya hörlurar?

Shopping, Tips

Har dina gamla hörlurar gått sönder eller är du kanske bara på jakt efter något nytt? Då har du gott om alternativ. Det är en stor marknad och det finns flera modeller oavsett vilken smak eller budget man har. För att du ska kunna göra ett bra köp och hitta ett par hörlurar som passar dig och dina krav så tänkte vi ge några tips på vad du bör tänka på innan köpet.

Ljudkvalitet

Ljudkvalitet är en av de mest avgörande faktorerna vid köpet av hörlurar eftersom det kommer att ha stor påverkan på både pris och upplevelse. Här måste man börja med att fråga sig själv vad man prioriterar. För vissa så kanske det räcker med att hörlurarna fungerar så länge de har ett bra pris, för andra så får det kosta lite mer om man får en bättre upplevelse. Tillhör man en av de som prioriterar ljudkvalitet så lönar det sig oftast att hålla sig till en av de mer kända tillverkarna.

Lyssna på musik från telefonen

Idag så bär näst intill alla runt på någon slags smarttelefon och därför blir telefonen oftast enheten man har all sin musik på. För att ha så mycket nytta som möjligt av sina hörlurar så kan det vara ett plus ifall de är utrustade med exempelvis svarsknapp, mikrofon och volymkontroll såklart. Då slipper du plocka upp telefonen för att ta emot samtal eller höja volymen när favoritlåten spelas.

Trådlösa modeller

Gillar du kanske att lyssna på musik under träningspasset eller promenaden? Då kan du dra nytta av trådlösa hörlurar. Det är få saker som är så störande under träningspasset än när en kabel är i vägen eller fastnar i något, har man otur så kan det skada kabel tillräckligt för att den ska gå sönder. Med trådlösa hörlurar så är detta ett minne blott! Du slipper dessutom att kabeln börja bli glapp. Hittar man dessutom en modell med lång räckvidd så behöver du inte ens ha telefonen i fickan, den kan ligga flera meter bort utan problem.