Om oss
Följ oss och upptäck alla roliga auktioner och nätbutiker som finns online. Att lägga ett bud och sedan vinna eller bara beställa något i en butik kan vara det roligaste man kan göra på nätet, häng med och se hur det går till och hur du kan bli bättre på shopping i alla former.
Kontakta oss

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

APR 29 2016

Shopping för hälsa och miljö

Shopping, Tips

I dagens samhälle är det viktigt att tänka på miljön, och det bästa sätten att värna om miljön är när du kan ta hand om din hälsa på samma gång. Här är några tips på vad man kan köpa som både är hälsosamt för dig och miljön.

shopping vagn

En elcykel är ett miljövänligt alternativ till andra eldrivna fordon såsom elbilen och elscootern. Den är inte heller bara bra för miljön den är nämligen bra för din hälsa också då man kan använda den som en vanlig cykel. På topbike.se kan du hitta flera olika elcyklar som passar alla olika sorters personer.

Något som gynnar både miljön och din hälsa är ekologisk mat. I ekologisk mat använder man inte några kemiska bekämpningsmedel vilket gynnar den biologiska mångfalden. Både insekter, djur och andra växter runt omkring trivs bättre på jord som inte blivit kemisk behandlad. Sedan är det så klart bättre för hälsan att äta mat som inte blivit behandlad av kemiska bekämpningsmedel.

Energisnåla lampor är något man kan köpa om man vill slå ett slag för miljön. Det är lampor som är gjorde för att inte dra lika mycket el som vanliga lampor. Det är ett smidigt sätt att dra ned på din el-förbrukning samtidigt som det hjälper miljön.

På senare tid så har det visats att secondhand kläder är bra för hälsan då det finns mindre miljögiftiga kemikalier i dessa kläder. Gamla kläder innehåller mindre kemikalier då dem förångas och försvinner från plagg som är äldre. Dessa kemikalier är skadliga både för miljön och för människor.