Om oss
Följ oss och upptäck alla roliga auktioner och nätbutiker som finns online. Att lägga ett bud och sedan vinna eller bara beställa något i en butik kan vara det roligaste man kan göra på nätet, häng med och se hur det går till och hur du kan bli bättre på shopping i alla former.
Kontakta oss

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

SEP 28 2015

Att köpa för en bekvämare graviditet

Tips

Efter ett positivt resultat på teststickan, väntas nio månader av förändringar. Vi kommer med några enkla knep som kan göra din graviditet lite bekvämare. 

shutterstock_104963963

Motion

Att röra på sig är viktigt. Du måste träna upp kroppen så den är stark och frisk för att genom förlossningen. Promenader är hälsosamma och går att göra året runt. Om du lider av foglossningar kan det dock vara svårt att komma ut och röra på sig. Det bästa alternativet är att träna i vatten där motståndet är mycket litet. Vattengympa brukar anordnas i nästan alla kommuner.

Kosttillskott

Med rätt kosttillskott kan du må bättre. Många kvinnor lider av järnbrist och kan behöva magnesium för en bättre ämnesomsättning. Man ska dock vara försiktig runt vitaminer, man vill aldrig överdosera. Det kan leda till komplikationer senare i livet.

Kläder

Efter några månader kommer kläderna att vara lite för tajta. Det är svårt eller omöjligt att stänga jeansen och tröjorna glider upp för den växande magen. Mammakläder kommer till slut att vara ett måste. Du kommer att känna dig mycket mer bekväm. Om du får en väldigt stor mage kan du införskaffa en maggördel som avlastar ryggen lite.

Bra sömn

Att få sova ordentligt kan vara svårt för många gravida. Skaffa en hårdare madrass: ju tyngre man är, desto hårdare madrass ska man ha för att få rätt stöd. Det kan också vara skönt att ha en kudde mellan benen som extra avlastning.